Standbykiller Stekkerdoos

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsk0838

Go Green Standbykiller Stekkerdoos

Wilt u energie besparen, maar weet u niet hoe? Met de Go Green Standbykiller Stekkerdoos bespaart u gemakkelijk en automatisch energie en stroom. De Stekkerdoos laat alleen het nodige stroom door en laat de onnodige stroom achterwege. De Go Green Stekkerdoos is een zeer populair relatiegeschenk die erg goed helpt tegen milieuvervuiling. De Stekkerdoos relatiegeschenk kunnen wij bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Een prachtig relatiegeschenk dat u geld en stroom bespaard. Wat wilt u nog meer?

 

De Standbykiller Stekkerdoos relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Standbykiller Stekkerdozen. Met de bedrukte Standbykiller Stekkerdoos zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Standbykiller Stekkerdoos als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01