Stroomtoevoer onderbreker

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsk0878

Go Green Chargestop

De Go Green Chargestop laat geen onnodige stroom verspeelt worden. De Go Green Chargestop relatiegeschenk is een gift dat erg veel energie en geld kan besparen. Dit relatiegeschenk roept de onnodige stroom een halt toe. Er gaat bij de Go Green Chargestop alleen stroom door die gebruikt word. Wij bedrukken de Go Green Chargestop met uw bedrijfskenmerken. Het relatiegeschenk krijgt een perfecte look en heeft een perfecte werking.

 

De Chargestop relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Chargestops. Met de bedrukte Chargestop zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Chargestop als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01