Standby Button

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsk2525

Go Green Standby Button

De Go Green Standby Button is een erg handig instrument om uw computer energie te laten besparen. Met de Go Green Standby Button relatiegeschenk kunt met een druk op de knop uw computer op standby zetten. Uw computer staat als het ware op een slaapstand en verbruikt geen energie. Wanneer u de standby knop nogmaals in drukt kunt u gewoon verder gaan met waar u was gebleven. Dit relatiegeschenk is een erg handig instrument en daarom zeer populair bij computer gebruikers. Wij kunnen uw Go Green Standby Button een unieke look geven door uw bedrijfskenmerken er op te bedrukken.

 

De Standby Button relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Standby Buttons. Met de bedrukte Standby Button zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Standby Button als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01