Standbykiller TV

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsk752

Nieuw Go Green Standbykiller TV

Bent u bij het verlaten van uw huis vergeten de TV van zijn Standby stand af te halen? U hoeft zich met de Go Green Standbykiller TV geen zorgen te maken. De Go Green Standbykiller TV zet uw TV van de standby stand af en voorkomt kortsluiting of brand. Ook is de Go Green Standbykiller TV beveiligd tegen blikseminslag. Dit relatiegeschenk heeft het allemaal en is daarom een perfect item. De Go Green Standbykiller TV relatiegeschenk is perfect om aan een ander te geven en uw relatie te verbeteren. Wij maken de Go Green Standbykiller TV nog mooier door uw bedrijfskenmerken op het relatiegeschenk te bedrukken.

 

De Standbykiller TV relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Standbykiller TV. Met de bedrukte Standbykiller TV zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Standbykiller TV als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01