Energieverbruiksmeter

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm00812

Heeft u altijd al willen weten hoeveel energie u verbruikt? Met de Go Green Energieverbruiksmeter is dat mogelijk. Op het scherm boven de stekker kunt u zien hoeveel energie u verbruikt. De Go Green Energieverbruiksmeter relatiegeschenk is een item dat voor elk huishouden gemakkelijk is om te gebruiken. U kunt nu zien wat u te veel verbruikt. Deze relatiegeschenk helpen u om zuiniger met energie om te gaan. Wij kunnen dit relatiegeschenk perfectioneren door uw bedrijfskenmerken op het relatiegeschenk te plaatsen. Wij bedrukken de Go Green Energieverbruiksmeter relatiegeschenk.

De Energieverbruiksmeter relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Energieverbruiksmeters. Met de bedrukte Energieverbruiksmeter zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Energieverbruiksmeter als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01