Dubbele Doorvoerstekker

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm10000616

Go Green Dubbele Doorvoerstekker

De Go Green Dubbele Doorvoerstekker is een relatiegeschenk dat zich richt op stroombesparing. Op de Go Green Dubbele Doorvoerstekker zit kinderbeveiliging. De Go Green Dubbele Doorvoerstekker relatiegeschenk onderbeekt de stroomtoevoer en voorkomt sluitstroom. Met de schakelijk kunt u ervoor zorgen dat de producten die aangesloten zijn aan de Go Green Dubbele Doorvoerstekker geen stroom meer krijgt. Dit geldt ook wanneer de producten op standby staan. Deze relatiegeschenken zijn unieke relatiegeschenken die erg gewild zijn bij mensen thuis. De Go Green Dubbele Doorvoerstekker relatiegeschenk bespaart u geld en onnodig stroomverbruik. Wij kunnen uw Go Green Dubbele Doorvoerstekker bedrukken met de bedrijfskenmerken van uw bedrijf. U hebt met de bedrukte Go Green Dubbele Doorvoerstekker een perfect relatiegeschenk.

 

De Dubbele Doorvoerstekker relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Dubbele Doorvoerstekkers. Met de bedrukte Dubbele Doorvoerstekker zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Dubbele Doorvoerstekker als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01