Enkele Doorvoerstekker

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm10000617

Go Green Enkele Doorvoerstekker

De Go Green Enkele Doorvoerstekker is een relatiegeschenk dat stroom bespaart. Deze Go Green Enkele Doorvoerstekker laat geen sluipstroom door en sluit de stroomtoevoer. Producten die aangesloten zijn krijgen geen stroom wanneer de schakelijk is omgezet. Hierdoor kan de Go Green Enkele Doorvoerstekker relatiegeschenk de standby mode van producten afsluiten. Wanneer de schakelaar niet is omgezet, is de Go Green Enkele Doorvoerstekker een verklikker. Dit relatiegeschenk is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Wij bedrukken uw Go Green Enkele Doorvoerstekker relatiegeschenken op de meest zichtbare plaats. Een unieke, geld en stroombesparend relatiegeschenk bedrukt met uw eigen bedrijfskenmerken.

 

De Enkele Doorvoerstekker relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Enkele Doorvoerstekkers. Met de bedrukte Enkele Doorvoerstekker zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Enkele Doorvoerstekker als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01