Digitale timer

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm100729

Nieuw Go Green Digitale timer

Relatiegeschenken die de stroomtoevoer afsluiten wanneer u het wil? Dat kan met de Go Green Digitale timer. U stelt in op welke tijd en na hoeveel minuten de stroomtoevoer afgesloten moet worden. Hierdoor bespaard u met de Go Green Digitale timer stroom en geld. Dit relatiegeschenk is uitgerust met kinderbeveiliging. De Go Green Digitale timer is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Wij bedrukken dit relatiegeschenk voor u!

 

De Digitale timer relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Digitale timers. Met de bedrukte Digitale timer zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Digitale timer als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01