Pir Sensor Lamp Base

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm127788-guv

Go Green Pir Sensor Lamp Base

De Go Green Pir Sensor Lamp Base heeft een infraroodsensor ingebouw waardoor deze alleen brand wanneer er beweging word gedetecteerd. De Go Green Pir Sensor Lamp Base relatiegeschenk is een lamp die daardoor erg veel energie en stroom bespaart. Ook is de Go Green Pir Sensor Lamp Base uitgerust met een lichtsensor waardoor de lamp alleen brand wanneer er niet genoeg licht is. Wanneer er genoeg licht is blijft deze lamp uitstaan. De relatiegeschenk Go Green Pir Sensor Lamp Base is een prachtig item uitgerust met de nieuwste snufjes. Wij kunnen de Go Green Pir Sensor Lamp Base voor u bedrukken met uw bedrijfskenmerken.

 

De Pir Sensor Lamp Base relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Pir Sensor Lamp Base. Met de bedrukte Pir Sensor Lamp Base zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Pir Sensor Lamp Base als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01