Lamp Standaard Timer

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm15795

Nieuw Go Green Lamp Base Timer

Deze Go Green Lamp Base Timer is een relatiegeschenk dat u veel geld en stroom kan besparen. U hoeft alleen maar de tijd in te stellen en wanneer deze verlopen is schakelt de Go Green Lamp Base Timer de lamp eraan gekoppelt uit. De Go Green Lamp Base Timer relatiegeschenk is een item dat in ieder huishouden gewild is. Wij kunnen uw Go Green Lamp Base Timer relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfskenmerken.

 

De Lamp Base Timer relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Lamp Base Timers. Met de bedrukte Lamp Base Timer zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Lamp Base Timer als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01