Eco nachtlampje

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm621

Go Green Nachtlampje

Nachtlampjes worden bijna in elk huis wel eens gebruikt. Zonder dat men het weet, verbruiken nachtlampjes erg veel stroom. Met de Go Green Nachtlampje hoeft u daar geen zorgen meer over te maken. De Go Green Nachtlampje relatiegeschenk is een item dat u stroom en geld bespaard. De relatiegeschenk Go Green Nachtlampje is een product dat elk persoon zal waarderen. Wij kunnen de Go Green Nachtlampjerelatiegeschenk helemaal compleet maken door uw bedrijfskenmerken op het nachtlampje te bedrukken.

De Go Green Nachtlampje relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de Go Green Nachtlampjes. Met de bedrukte Go Green Nachtlampje zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de Go Green Nachtlampje als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01