Tijdschakelklok Switch OFF

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A199-gsm698-gua

Go Green tijdschakelklok Switch OFF

De Go Green tijdschakelklok Switch OFF schakelt lampen uit op de tijd die u hebt ingesteld. Deze Go Green tijdschakelklok Switch OFF is gemakkelijk in te stellen en bespaard u geld en stroom. Dit relatiegeschenk is een handig item om te gebruiken in het huis. U hoeft nu zelf niet meer de lampen uit te drukken. U hoeft alleen de Go Green tijdschakelklok Switch OFF relatiegeschenk in te stellen en het gaat automatisch. Op de Go Green tijdschakelklok Switch OFF zit kinderbeveiliging. Wij kunnen dit relatiegeschenk bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Dit maakt het relatiegeschenk Go Green tijdschakelklok Switch OFF perfect.

 

De tijdschakelklok Switch OFF relatiegeschenk is door ons te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de tijdschakelklokken Switch OFFs. Met de bedrukte tijdschakelklok Switch OFF zal uw bedrijf onder de aandacht blijven en trekt u nieuwe klanten aan. Met nieuwe deals en meer klanten blijft uw personeel tevreden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk groeien met de tijdschakelklok Switch OFF als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op de website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01