Sorteer op:

Eco businesstassen

Bedrukte duurzame business tassen

Bedrukte duurzame business tassen laten uw logo opvallen buiten de deur, op kantoor of op evenementen. In ons ruime assortiment vindt u verschillende business tassen die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf. Zo hebben wij diverse schooltassen, collegetassen, akte tassen en documenttassen die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld kunnen worden. De business tassen in ons assortiment zijn allemaal gemaakt van een duurzaam materiaal zoals biologisch katoen of gerecyclede plastic flessen. Door gebruik te maken van business tassen gemaakt van duurzaam materiaal ondersteunt u het milieu. Wanneer u het groene beleid van uw bedrijf wilt benadrukken in een relatiegeschenk is een duurzame business tas dus zeker een goede zet! 

Duurzame business tassen bedrukken

De duurzame business tassen kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of website. Heeft u liever een ander ontwerp op de business tassen bedrukt? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp van de business tassen precies is zoals u in gedachte had, kunt u online een digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Dankzij de bedrukking op de duurzame business tassen kunt u op een effectieve wijze werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. De business tassen zullen namelijk regelmatig buiten de deur gezien worden door omstanders. De bedrukte duurzame business tassen kunnen al vanaf 5 stuks online besteld worden.

Eco business tassen bestellen

Bedrukte eco business tassen lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf.  Zoekt u een duurzaam geschenk dat u kunt inzetten op aankomende beurzen of evenementen? Dan is een bedrukte duurzame business tas een perfecte optie! Neem dus zeker eens een kijkje in onze webshop. In ons ruime assortiment vindt u vele ecologische artikelen die ingezet kunnen worden om de duurzaamheid van uw bedrijf te benadrukken. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01