Sorteer op:Eco Caps

Bedrukte duurzame caps

Bescherm de ogen van uw klanten tegen de felle zon en geef ze een bedrukte duurzame cap cadeau! Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw klanten waar u uw bedrijf mee onder de aandacht kunt brengen? Een bedrukte cap is dan ideaal! Zo zal de cap met logo veel gedragen worden in de lente en zomer tegen de felle zon. Ook tijdens een bedrijfsuitje of evenement kan de bedrukte cap ingezet worden. De caps in ons assortiment zijn allemaal gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo doet u bij het weggeven van deze caps niet alleen uw klanten een plezier, maar helpt u ook het milieu een handje. De bedrukte duurzame caps kunnen al vanaf een kleine oplage in onze webshop besteld worden. 

Duurzame caps bedrukken

De duurzame caps kunnen geheel naar uw wens gemaakt worden. Zo kunt u voor een zeer scherpe prijs uw bedrijfsnaam of logo op de duurzame caps laten bedrukken. Heeft u  liever een ander ontwerp of uw website op de eco caps bedrukt? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Door de duurzame caps te voorzien van uw bedrijfsgegevens creëert u een uniek relatiegeschenk dat ook ingezet kan worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u de duurzame caps een wat luxere uitstraling wilt geven kunt u ervoor kiezen de caps te laten voorzien van een borduring. Ook dit kan voor een zeers scherpe prijs. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u online geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen. 

Eco caps bestellen

Staat u regelmatig op een beurs of evenement met uw bedrijf en zoekt u een goede manier om uw bedrijf te promoten? Dan is het een uitgelezen kans om daar de duurzame bedrukte caps voor in te zetten! Door het inzetten van een duurzaam relatiegeschenk geeft u meteen een positief beeld van uw bedrijf af. De eco caps met logo zijn zeer voordelig te bestellen in onze webshop. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01