Sorteer op:ECO Glazen

Bedrukte duurzame glazen

Bedrukte glazen laten uw logo of bedrijfsnaam opvallen op uw kantoor, vereniging of in uw horeca onderneming. Bent u opzoek naar een uniek promotiemiddel waar u uw bedrijf mee onder de aandacht kunt brengen? Bedrukte glazen zijn dan zeker een goed idee! In ons assortiment vindt u verschillende glazen gemaakt van duurzaam materiaal. Naast dat u uw klanten een functioneel geschenk cadeau doet, laat u ook zien dat uw bedrijf milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan door glazen gemaakt van duurzaam materiaal in te zetten. Naast de standaard glazen hebben wij ook diverse andere glazen in ons ruime assortiment. Zo kunt u ook bierglazen, theeglazen, frisdrankglazen en zelfs shotglaasjes voor een scherpe prijs bestellen in onze webshop. 

Eco glazen bedrukken

De eco drinkglazen kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de glazen laten bedrukken. Heeft u liever alleen uw website of een andere boodschap op de glazen? Ook dat is allemaal mogelijk! Wanneer u bij HSG Promotions duurzame glazen bestelt kunnen wij ze voordelig voorzien van een professionele bedrukking. De opdruk is zowel krasvast als vaatwasbestendig. Wilt u de duurzame glazen een wat luxer en strakker design geven? Ga dan voor een gravering! Ook op het gebied van  gravering zijn er ontzettend veel mogelijkheden die voor een scherpe prijs gerealiseerd kunnen worden. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de duurzame glazen met uw logo erop? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan.

Eco glazen bestellen

Wilt u graag duurzame glazen inzetten in uw bedrijf of als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. U geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af wanneer u duurzame glazen inzet voor gebruik. Daarnaast zijn de duurzame glazen ook inzetbaar op een beurs of evenement wanneer u een ecologisch verantwoorde give away wilt weggeven namens uw bedrijf. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01