Sorteer op:Eco horloges

Bedrukte duurzame horloges

Zorg dat uw klanten altijd stipt op tijd zijn en geef ze een bedrukt horloge cadeau! U zult het zelf wel herkennen, gedurende de hele dag wordt er regelmatig een blik op het horloge geworpen. De tijd is zeer belangrijk en te laat komen word in veel gevallen niet gewaardeerd. Door een horloge met opdruk als relatiegeschenk aan uw klanten te geven helpt u ze een handje bij het op tijd komen gedurende de dag. Op elk tijdstip van de dag zullen uw klanten en zakenrelaties aan uw bedrijf denken wanneer zij een blik werpen op het horloge. In ons assortiment vindt u verschillende horloges die ook nog eens van een duurzaam materiaal gemaakt zijn. De duurzame horloges kunnen zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. Help zowel uw klanten als het milieu een handje en kies voor duurzame horloges! 

Duurzame horloges bedrukken

De duurzame horloges kunnen eenvoudig voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website op de eco horloges laten bedrukken. Wanneer u de duurzame horloges liever een wat luxere uitstraling wilt geven heeft u ook de optie om een gravering te plaatsen. Bij HSG Promotions geven wij u voorafgaand aan uw bestelling de mogelijkheid om een digitaal voorstel aan te vragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld opgestuurd van het duurzame horloge met uw logo of bedrijfsnaam erop geplaatst. Zo heeft u alvast een beeld van het eindresultaat van de bedrukte duurzame horloges. 

Eco horloges bestellen

Bedrukte duurzame horloges lenen zich perfect als relatiegeschenk voor uw klanten. Door de grote functionaliteit van de duurzame horloges zijn ze ook perfect in te zetten als geschenk op een beurs of evenement. Zet een duurzaam geschenk in om bezoekers mee te verassen en u geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af! De duurzame horloges kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01