Opvouwbare Picknick Mand

€ 32,35

Artikelnummer: p459.001

De duurzame opvouwbare picknick mand is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven. De eco opvouwbare picknickmand is een geweldig relatiegeschenk voor iedereen die graag gaat kamperen. Met een afmeting van 41,8 x 26,4 x 22,4 cm heeft de milieuvriendelijke opvrouwbare picknick mand ruimte voor al uw drink en etenswaren voor de picknick. De eco picknickmand is niet gemaakt van PVC materiaal waardoor de duurzame picknickmand erg milieuvriendelijk is. De complete picknickset bestaat uit 2 wijnglazen, wijnopener, 2 lepels, vorken en messen, 2 witte borden, witte snijplank en 2 witte servetten.

De milievriendelijke opvouwbare picknick mand is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Met de bedrukte eco picknick mand denkt u aan uw bedrijf en een groene toekomst. De duurzame picknickmand is niet alleen goed voor uw bedrijf maar ook goed voor het milieu. Denk nu ook groen en geef de milievriendelijke picknickmand cadeau aan uw relaties. Met de eco opvouwbare pick nick mand bent u milieubewust bezig en hebt u een geweldig relatiegeschenk voor de feestdagen.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u alleen de beste milieuvriendelijke relatiegeschenken voor een eerlijke prijs. Kijkt u ook eens naar onze koelbox.

 
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01