Olie en Azijn Set

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: p263.221

De Olie en Azijn Set is een geweldige set om als relatiegeschenk te krijgen of weg te geven. De houder van de Olie en Azijn Set is gemaakt van bamboe waardoor de eco Olie en Azijn Set erg duurzaam is en goed is voor het milieu. De groene Olie en Azijn Set heeft een geweldig uiterlijk en is uitermate geschikt voor de feestdagen. De duurzame Olie en Azijn Set is zowel voor de zakelijke relatie als voor de persoonlijke relatie een geweldig relatiegeschenk.

De milieuvriendelijke Olie en Azijn Set is iedeaal te gebruiken als promotiemiddel. Uw bedrijfskenmerken bedrukken wij op de eco Olie en Azijn Set. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk stijgen waardoor nieuwe klanten zich zullen melden. De duurzame Olie en Azijn Set is een geweldig relatiegeschenk voor elk individu. De feestdagen zijn pas compleet met de bedrukte Olie en Azijn Set als relatiegeschenk.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01