WakaWaka Light

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: A193-Waka Waka Light

Wat is een WakaWaka Light? De WakaWaka Light is een lampje dat in Swahilli \"schitterend licht\" betekent. De WakaWaka is een lampje dat aan elke plastic fles snel gemonteerd kan worden waardoor er geen houder nodig is om met dit milieuvriendelijke Solar LED lampje te schijnen. De wakawaka schijnt licht op de energie die van de zon opgenomen is. De kracht van de zon wordt omgezet in leverbare energie waarvan de wakawaka lamp licht schijnt.

Tip! De duurzame wakawaka lamp is ideaal voor het kamperen.

De duurzame Solar LED lamp is te bedrukken met de kenmerken an uw bedrijf. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf is te bedrukken op de WakaWaka Light. Dit eco lampje is een geweldig promotiemiddel relatiegeschenk voor uw bedrijf. Als relatiegeschenk is de bedrukte WakaWaka uitermate geschikt voor de zakelijke en de persoonlijke relatie. De WakaWaka lamp is de meest efficiënte Solar LED-lamp ter wereld!

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.

 

Wist u dat?

In ontwikkelingslanden zijn mensen veel afhankelijk van het licht van giftige, gevaarlijke, vervuilende en dure kerosinelampen. Iedere dag zijn er mensen die ernstige brandwonden oplopen door deze kerosinelampen in ontwikkelingslanden. De WakaWaka Lamp is veiliger, duurzamer en heeft een betere prijs dan de gevaarlijke kerosinelampen.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01