Eco kartonnen beker

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: cups

De eco kartonnen beker is een van FSC hout geproduceerde beker. De duurzame beker is er milieuvriendelijk doordat het FSC hout afkomstelijk is uit duurzaam beheerde bossen. Wij bieden u de milieuvriendelijke kartonnen beker om weg te geven als relatiegeschenk. De eco kartonnen beker relatiegeschenk is ideaal overal en altijd te gebruiken. U kunt zelfs reclame maken voor uw bedrijf met de eco kartonnen beker als relatiegeschenk voor een ander bedrijf.

Uw bedrijf promoten gaat niet vanzelf. Wij kunnen uw bedrijf op een perfecte manier laten promoten. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de milieuvriendelijke kartonnen bekers. Uw naamsbekendheid zal sterk groeien en het aantal klanten voor uw bedrijf zal stijgen. De bedrukte duurzame kartonnen beker is een geweldig relatiegeschenk voor de zakelijke relatie.

Wij van www.duurzame-relatiegeschenken.com bieden u en uw relatie de kans om geweldige relatiegeschenken te laten bedrukken met de kenmerken van het bedrijf. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u de beste duurzame relatiegeschenken aanbieden voor een voordelige prijs.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01