Sorteer op:

ECO plunjezakken

Duurzame plunjezakken

Plunjezakken werden vroeger alleen bij de marine gebruikt. Zeelieden gebruikten de plunjezakken om hun kleding en uitrusting in te vervoeren. Tegenwoordig hebben deze rugzakvarianten zich ontwikkeld tot populaire trend-tassen en daarmee ook als populaire reclamedragers. De ouderwetse plunjezak biedt voldoende ruimte voor alle zaken die u onderweg niet kunt missen en weegt bovendien bijna niks. Verder kun je de plunjezak op diverse wijzen dragen. Al deze fijne eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat de plunjezak eigenlijk nooit uit de mode is geraakt. Plunjezakken zijn praktisch en simpel. De meeste modellen zijn gemaakt van stevig katoen, polyester of waterafstotend pvc. Dit zijn ideale materialen voor een goed zichtbare presentatie van uw bedrijfslogo. De langwerpige vorm biedt veel plaats om de plunjezak met logo te bedrukken. De opening van een plunjezak wordt normaal gesloten met een aantrekkoord. Een plunjezak is ideaal om langere voorwerpen in te vervoeren. 

Plunjezakken bedrukken

Alle plunjezakken bij HSG Promotions kunnen bedrukt worden. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Bedrukte plunjezakken met logo zijn als relatiegeschenk dankzij hun grote praktische nut veelzijdig inzetbaar. De plunjezakken zijn goed voor robuuste promotie met langdurig effect. Sommige plunjezakmodellen hebben naast het grote vak nog extra rits vakken aan de buitenkant. In deze vakken kunnen kleine voorwerpen zoals sleutels en dergelijke opgeborgen worden, zodat men ze niet onder in de bedrukte plunjezak hoeft te gaan zoeken. 

Eco plunjezak bestellen

Eco plunjezakken kunt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions bestellen. Bij ons op de website start de zoektocht naar uw perfecte plunjezak. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Ook ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01