Sorteer op:

Eco reisartikelen

Bedrukte duurzame reisartikelen

Ga altijd goed voorbereid op reis met de bedrukte duurzame reisartikelen uit onze webshop. In ons ruime assortiment dat online te vinden is vindt u verschillende artikelen die onmisbaar zijn wanneer u op reis gaat. Zo hebben wij verschillende reisopladers, paspoorthouders, opbergtasjes en reisetuis waar u uw keuze uit kunt maken. Een belangrijk detail van alle artikelen die te vinden zijn in onze webshop is dat ze gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal. Zo hebben wij verschillende producten gemaakt van biologisch katoen, 100% EVA en gerecycled plastic. De reisartikelen uit ons assortiment kunnen zowel in grote als in kleine oplage zeer voordelig online besteld worden.

Duurzame reisartikelen bedrukken

Reisartikelen gaan heel de wereld over. Als bedrijf is het daarom ontzettend voordelig om uw bedrijfsgegevens op de duurzame reisartikelen te bedrukken. Uw logo, bedrijfsnaam of website zal op deze manier overal ter wereld gezien worden, wat voordelig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wanneer u liever een zelf gemaakt ontwerp of een tekst op de eco reisartikelen bedrukt wilt hebben is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij HSG Promotions bieden wij u de mogelijkheid om een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen voorafgaand aan de bestelling. U krijgt hierbij een digitaal beeld toegestuurd waarbij u kunt zien hoe uw logo of bedrijfsnaam op de duurzame reisartikelen geplaatst zal worden. De reisartikelen kunnen ook onbedrukt besteld worden.

Eco reisartikelen bestellen

Ook wanneer u een beurs of evenement gepland hebt staan waar u nog een gepast give-away geschenk voor zoekt is een duurzaam reisartikel een goed idee. Met het weggeven van een duurzaam reisartikel maakt u niet alleen de ontvanger blij, u helpt ook het milieu een handje. Neem dus zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment. U zult verrast zijn door eindeloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01