Sorteer op:

Eco schoudertassen

Bedrukte duurzame schoudertassen

Met een bedrukte duurzame schoudertas heeft u altijd uw handen vrij. De duurzame schoudertassen zijn voorzien van een handige schouderband, waardoor u de tas handig over uw schouder kunt dragen. De schouderriem is vaak verstelbaar in lengte, zodat u de tas kunt dragen op een lengte die u fijn vindt. Doordat de schoudertassen een ruime inhoud hebben, kunnen ze vaak van pas komen in het dagelijkse leven. Bij het boodschappen doen, naar kantoor of naar school, met een duurzame schoudertas kunt u altijd al uw spullen meenemen. Alle schoudertassen in onze webshop zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Wanneer u kiest voor een duurzame schoudertas verblijdt u niet alleen uw klanten met een luxe relatiegeschenk, u maakt ook nog eens een milieubewuste keuze.

Eco schoudertassen bedrukken

De duurzame schoudertassen kunnen geheel naar wens voorzien worden van een bedrukking. Wilt u uw bedrijfsnaam of logo graag op de schoudertassen bedrukt hebben? Dat kan zeer voordelig! Ook uw website of een andere opdruk plaatsen wij voor een zeer scherpe prijs op de duurzame schoudertassen. De bedrukking zorgt er niet alleen voor dat uw relaties langer herinnerd worden aan uw bedrijf, maar ook de omstanders die de schoudertassen zien maken kennis met uw bedrijf. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een beeld ontvangen van de duurzame schoudertassen met uw logo erop? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan via onze website. Natuurlijk kunnen de duurzame schoudertassen ook onbedrukt besteld worden.

Duurzame schoudertas bestellen

Staat u regelmatig op een beurs of evenement en zoekt u een duurzaam geschenk om uw bedrijf mee te promoten? Een bedrukte duurzame schoudertas is dan ideaal. Een promotiemiddel dat ook nog eens functioneel is zal extra gewaardeerd worden door de ontvangers. Bedrukte duurzame schoudertassen zijn eenvoudig en goedkoop te bestellen in onze online webshop.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01