Sorteer op:

Eco sjaals

Bedrukte duurzame sjaals

Houd uw klanten warm tijdens de koude dagen met een bedrukte duurzame sjaal. In Nederland is er vaak sprake van koude temperaturen of een stevige wind. Met een heerlijke sjaal heeft u hier al snel minder last van. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse sjaals die u warm houden tijdens de koude dagen. De sjaals uit onze webshop zijn allemaal gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal zoals duurzaam katoen, wol of viscose. Door de grote functionaliteit van de duurzame sjaals worden ze vaak ingezet als relatiegeschenk. Uw kanten zullen blij verrast zijn wanneer zij een relatiegeschenk ontvangen dat zowel functioneel als duurzaam is. De bedrukte duurzame sjaals zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen. 

Eco sjaals bedrukken

De duurzame sjaals zullen veel buiten gedragen worden, wat ze een goed promotiemiddel voor uw bedrijf maakt. Wanneer u uw bedrijfsnaam of logo op de duurzame sjaals laat bedrukken zullen uw bedrijfsgegevens door veel omstanders gezien worden. Heeft u liever een eigen ontwerp of een tekst op de duurzame sjaals? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Wanneer u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld wilt ontvangen van de duurzame sjaals met uw ontwerp erop, kunt u online een digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Duurzame sjaals bestellen 

Zoekt u het perfecte artikel om uw bedrijf mee te promoten op aankomende beurzen of evenementen? Vooral in de winter is een duurzame sjaal een ideale give-away. Door het inzetten van de duurzame sjaals laat u meteen zien aan uw klanten dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij uw bedrijf. Tegenwoordig is duurzaamheid namelijk een heel belangrijk aspect. In onze webshop kunnen de eco sjaals zowel bedrukt als onbedrukt heel eenvoudig online besteld worden. U zult verrast zijn door de eindeloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01