Sorteer op:Eco Sleutelhangers

Eco sleutelhangers zijn geweldige relatiegeschenken om weg te geven. Sleutelhangers zie je overal en worden door vrijwel iedereen gebruikt. Milieuvriendelijke Sleutelhangers kunnen worden gebruikt ter herkenning van uw sleutels, decoratie van uw sleutelbos of promotiemiddel voor uw bedrijf. De eco sleutelhangers zijn allemaal gemaakt van gerecycled, biologischafbreekbaar of organisch materiaal. De milieuvriendelijke sleutelhanger zijn stuk voor stuk perfect om weg te geven.

De eco sleutelhangers zijn ook te gerbuiken als promotiemiddel. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de sleutelhanger. Uw bedrijf zal met de bedrukte duurzame sleutelhangers een geweldige groei in de naamsbekendheid doormaken. De eco sleutelhangers zijn zowel voor de zakelijke als voor de persoonlijke relatie een geweldig relatiegeschenk.

Klik hier en kijk ook eens bij onze eco lanyards.

Wist u dat? (biologisch afbreekbaar)

-    Biologisch afbreekbare producten worden afgebroken door schimmels en bacteriën.
-    Biologisch afbreekbaar plastic word gemaakt van maiszetmeel.
-    Biologisch afbreekbaar plastic breekt sneller af dan andere natuurlijke stoffen.
-    Sommige producten hebben 50, 450 of een eeuwigheid nodig om volledig af te breken. Onze biologischafbreekbare producten breken veel sneller af waardoor er minder stortplaatsen nodig zijn en onze langetermijn impact op het milieu verminderd.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01