Sleutelhanger Flessenopener

€ 0,70

Artikelnummer: BOT-KEY

De milieuvriendelijke sleutelhanger flessenopener zijn twee handige producten in één product. Zowel de sleutelhanger als de flessenopener zijn gemaakt van gerecycled plastic. Dit wil zeggen dat er oude plastic producten zijn gebruikt om de eco sleutelhanger en eco flessenopener te maken. Door deze manier van produceren is het niet of minder schadelijk voor het milieu dan wanneer er geen duurzame sleutelhangers geproduceerd worden. De milieuvriendelijke sleutelhanger flessenopener is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven waarmee u de planeet een handje helpt.

De milieuvriendelijke sleutelhanger met flessenopener is te bedrukken met de kenmerken van uw bedrijf. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf kan bedrukt worden op de sleutelhanger. De sleutelhanger flessenopener relatiegeschenk is een perfect product om als promotiemiddel te dienen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01