Sorteer op:Eco Speelgoed

Bedrukte duurzame speelgoed

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan duurzaam bedrukt speelgoed waar u jong en oud mee kunt verrassen. Een houten tol, jojo’s, puzzels, behendigheidsspellen of een 5-in-1 duurzame spellen set, u vindt u het allemaal in onze webshop. Wat alle producten uit onze webshop met elkaar gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van een duurzaam materiaal. Zo verblijdt u niet alleen uw klanten en zakenrelaties met een functioneel relatiegeschenk, u draagt ook bij aan een milieubewustere samenleving. Speelgoed met een logo is altijd een leuke verrassing voor kinderen. Het duurzame speelgoed kan al vanaf een kleine oplage online besteld worden in onze webshop. 

Eco speelgoed bedrukken

Het duurzame speelgoed kan voor een zeer scherpe prijs voorzien worden van een mooie bedrukking. Zo kan uw bedrijfsnaam, logo of website goedkoop op het eco speelgoed geplaatst worden. Naast het zetten van een standaard bedrukking kan er in sommige gevallen ook een gravure op het duurzame speelgoed geplaatst worden. Hierdoor krijgt het speelgoed een nog luxere uitstraling. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u via onze website geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo erop aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop u het eindresultaat van het speelgoed met uw logo erop alvast kunt bekijken. Natuurlijk kan het duurzame speelgoed ook onbedrukt besteld worden. 

Online speelgoed bestellen

Wanneer u een geschenk zoekt voor bijvoorbeeld een verjaardag, kinderevenement of een open dag is bedrukt speelgoed altijd een goed idee. U tovert bij zowel jong als oud een glimlach op het gezicht wanneer u speelgoed met opdruk inzet als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw bedrijf. Door de duurzaamheid van het speelgoed dat in onze webshop te vinden is straalt u ook direct het groene beleid van uw bedrijf uit. Dit zal zeker gewaardeerd worden door de ontvangers. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01