Gerecyclede frisbee

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VENUS

Deze eco frisbee(diameter 175mm) is gemaakt met het gebruik van gerecycled plastic. Een leuk geschenk om bijvoorbeeld weg te geven aan uw relaties wat ook nog eens zeer milieuvriendelijk is! Diameter: 175mm. Bedrukking: 55x55mm. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: blauw, groen, geel, rood, zwart, oranje en wit.

De gerecyclede frisbee is te bedrukken met uw logo, bedrijfstekst en andere kenmerken van uw bedrijf. De bedrukte eco frisbee zal gezien worden wanneer uw relaties deze zullen gebruiken, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk zal toenemen. Leuk voor op het strand, in de speeltuin of gewoon in uw eigen achtertuin! De bedrukking zal uit zichzelf zijn werk gaan doen. 

Op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com vindt u een uitgebreide collectie duurzame relatiegeschenk. Indien u hierna op zoek bent dan weet u zeker dat u bij ons het perfecte geschenk voor uw bedrijf kunt vinden. Al onze artikelen zijn gepersoniliseerd verkrijgbaar, dus met een leuke bedrukking naar uw wens. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01