Sorteer op:ECO stekkers

Bedrukte duurzame stekkers

Bedrukte stekkers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Iedereen gebruikt stekkers om een telefoon, tablet of computer mee op te laden. Bij HSG Promotions vindt u dan ook een ruim assortiment aan diverse stekkers. Alle stekkers uit ons assortiment zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Dit maakt het opladen van uw telefoon of tablet toch weer een stukje duurzamer. Doordat vrijwel iedereen tegenwoordig in bezit is van een smartphone of tablet wordt een duurzame stekker gezien als een zeer praktisch geschenk. Wanneer de stekker dan ook nog eens milieuvriendelijk is, zal dit zorgen voor nog meer waardering. De duurzame stekkers kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 

Eco stekkers met opdruk

Door de hoge bruikbaarheid van stekkers zijn ze ideaal om als relatiegeschenk weg te geven. Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de duurzame stekkers wanneer ze voorzien zijn van een mooie opdruk. Een stekker die bedrukt is met uw bedrijfsgegevens zal dagelijks gebruikt worden. Klanten en zakenrelaties zullen hierdoor dagelijks aan uw bedrijf herinnerd worden, wat een zeer goede manier is om uw naamsbekendheid te vergroten. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen met het eindresultaat van de duurzame stekkers met uw logo? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan via onze website. Natuurlijk kunnen de stekkers ook onbedrukt besteld worden. 

Duurzame stekkers bestellen

Duurzame stekkers kunt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions bestellen. Ook wanneer u als bedrijf op een beurs of evenement staat en nog een duurzaam artikel zoekt om uw bedrijf mee te promoten, is een bedrukte stekker een perfect idee. Door het inzetten van een duurzaam geschenk geeft u meteen een positief beeld van uw bedrijf af. De duurzame stekkers kunnen zeer voordelig via onze website besteld worden. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01