Sorteer op:ECO trolleys

Bedrukte duurzame trolleys

Neem al uw spullen eenvoudig mee op reis in een bedrukte duurzame trolley. Wanneer u op reis gaat wilt u natuurlijk zo veel mogelijk spullen meenemen. In de bedrukte trolleys kan dit eenvoudig. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan goedkope trolleys. Alle trolleys uit de webshop zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en beschikbaar in verschillende maten, kleuren en modellen. Wanneer u als bedrijf duurzame trolleys inzet heeft u gegarandeerd succes. U maakt uw klanten blij met een functioneel cadeau dat ze veel kunnen gebruiken, en u helpt het milieu een handje door het duurzame materiaal van de trolleys. De eco trolleys zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen. 

Duurzame trolleys bedrukken

Duurzame trolleys gaan de hele wereld over. Wanneer u de trolleys laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens werkt u eenvoudig aan een groter bereik van uw bedrijf. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of een naam op de duurzame trolleys bedrukken en de trolley wordt een echt uniek item. Het bedrukken van de duurzame trolleys kan voor een zeer scherpe prijs. Bij HSG Promotions heeft u de optie om voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop u alvast het eindresultaat van de duurzame trolleys met uw logo erop geplaatst kunt zien. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. 

Eco trolleys bestellen

Zoekt u een luxe relatiegeschenk om uw klanten en zakenrelaties mee te verassen? Een bedrukte duurzame trolley is dan een perfect geschenk. Ook wanneer u een vakantiebeurs of evenement op de planning hebt staan is het zeker een goed idee eens een kijkje in onze webshop te nemen. U zult verrast zijn door het ruime assortiment en de eindeloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben. De eco trolleys kunnen zowel bedrukt als onbedrukt online besteld worden. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01