Sorteer op:

ECO weekendtassen

Bedrukte duurzame weekendtas

Neem al uw spullen eenvoudig mee in een bedrukte duurzame weekendtas. Wanneer u een weekendje weg gaat wilt u natuurlijk dat u al uw benodigde spullen eenvoudig mee kunt nemen. Met de bedrukte duurzame weekendtassen uit onze webshop lukt dat gegarandeerd! In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan mooie weekendtassen in diverse kleuren, maten en modellen. Naast de standaard weekendtassen vindt u ook weekendtassen met laptopvakken, usb oplaadpunten en vakken voorzien van een rits. Alle  weekendtassen uit onze webshop zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Zo verblijdt u niet alleen uw klanten met een luxe en functioneel relatiegeschenk, u helpt ook de natuur een handje door het milieuvriendelijke materiaal. De duurzame weekendtassen kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden.

Duurzame weekendtassen bedrukken

De weekendtassen zullen naar veel verschillende plekken afreizen. Als bedrijf kunt u hier natuurlijk perfect op inspelen. Laat uw bedrijfsgegevens in de vorm van uw bedrijfsnaam, logo of website op de eco weekendtassen bedrukken. U creëert zo een uniek product dat eenvoudig kan dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u bij HSG Promotions de bedrukte weekendtassen bestelt heeft u de optie om een digitaal voorstel aan te vragen via onze website. Hierbij krijgt u een gratis digitaal beeld toegestuurd waarbij u de duurzame weekendtassen met uw logo erop kunt zien. 

Eco weekendtassen bestellen

Een bedrukte eco weekendtas is een perfect product wanneer u een wat luxer geschenk cadeau wilt doen aan uw klanten en zakenrelaties. De weekendtassen hebben een hoge functionaliteit en zijn tevens milieuvriendelijk. Ook op een beurs of evenement kan een bedrukte weekendtas dienen als give-away of promotiemateriaal voor uw bedrijf. U zult meteen een positief beeld van uw bedrijf uitstralen wanneer u een duurzaam product weg geeft. De bedrukte duurzame weekendtassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden in de webshop. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01