Sorteer op:ECO wijngeschenken

Bedrukte duurzame wijngeschenken

Het perfecte geschenk voor al uw klanten en zakenrelaties, een duurzaam wijngeschenk! In Nederland zijn er veel wijnliefhebbers, waardoor een luxe wijngeschenk altijd goed in de smaak zal vallen. Bij HSG Promotions bestelt u een duurzaam wijngeschenk al voor een zeer scherpe prijs. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan wijngeschenken waar u uw keuze uit kunt maken. Ziet u in onze webshop niet het wijngeschenk waar u naar op zoek was? Geen probleem! Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met het samenstellen van het perfecte duurzame wijngeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties mee kunt verrassen. De wijngeschenken uit onze webshop zijn allemaal gemaakt van een duurzaam materiaal als bamboe of gerecycled glas. U geeft dus niet alleen uw klanten een luxe wijngeschenk cadeau, u helpt ook het milieu een handje wanneer u kiest voor een duurzaam wijngeschenk.

Duurzame wijngeschenken bedrukken

Wanneer u de wijngeschenken voorziet van een persoonlijke opdruk zal het geschenk nog specialer geacht worden. Laat uw bedrijfsnaam, logo of website op de wijngeschenken bedrukken of personaliseer de geschenken met de gegevens van de desbetreffende ontvanger. Het bedrukken van de duurzame wijngeschenken doen wij voor een zeer scherpe prijs. Wilt u graag voorafgaand aan de bestelling zien hoe uw bedrijfsgegevens op de duurzame wijngeschenken eruit zullen zien? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan.

Eco wijngeschenken bestellen

De eco wijngeschenken zijn eenvoudig en snel online te bestellen bij HSG Promotions. Wanneer u een speciale gelegenheid op de planning hebt staan waar u uw relaties eens extra in het zonnetje wilt zetten is het zeker de moeite waard om eens een kijkje in onze webshop te nemen. Wijngeschenken met uw eigen logo zullen door uw klant als elegant, aangenaam en verrassend ervaren worden. Kortom, een mooi geschenk voor klanten die u eens extra wilt verrassen. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01