Sorteer op:Moestuintjes

Bedrukte moestuintjes

Verbouw uw eigen groenten met de bedrukte moestuintjes. Onbespoten en biologische groenten worden steeds belangrijker geacht in de samenleving. Moestuintjes zie je dan ook steeds meer voorbijkomen. Ook wanneer u als bedrijf zijnde wilt uitstralen dat u milieuvriendelijk en trendbewust te werk gaat, zijn de mini moestuintjes een zeer geschikt relatiegeschenk. Bij HSG Promotions bestelt u moestuintjes voor een zeer scherpe prijs. Op onze website vindt u dan ook een ruim assortiment aan budget moestuintjes die zeer eenvoudig online te bestellen zijn. Geef uw relaties iets cadeau waaruit iets moois groeit. Dit symbolische cadeau zal zeer gewaardeerd worden wanneer u er een mooie boodschap aan koppelt. 

Moestuintjes bedrukken

De moestuintjes kunnen geheel naar uw wens voorzien worden van een mooie opdruk. Wilt u graag uw bedrijfsnaam of logo op de moestuintjes laten zetten? Dat kan zeer voordelig! Ook een andere tekst of uw website bedrukken wij voor een zeer scherpe prijs op de moestuintjes. Wanneer u de scherp geprijsde moestuintjes personaliseert, kunnen ze niet alleen als relatiegeschenk, maar ook als promotiemiddel voor uw bedrijf ingezet worden. Een groot voordeel wanneer u de bedrukte moestuintjes weggeeft als geschenk is dat uw bedrijfsgegevens overal gezien zullen worden. Dit zult u zeker merken op gebied van naamsbekendheid. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling zien hoe uw bedrukking geplaatst zal worden op de moestuintjes? Vraag dan online een digitaal voorstel met uw logo aan. De bedrukte moestuintjes kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden in onze webshop. 

Moestuintjes bestellen

Zoekt u een duurzaam geschenk dat u kunt inzetten op een beurs of evenement? Met een bedrukt moestuintje verblijdt u alle bezoekers gegarandeerd! Doordat de moestuintjes met opdruk daadwerkelijk gebruikt kunnen worden, zullen mensen ze met veel plezier in ontvangst nemen. De moestuintjes met logo kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01