Sorteer op:Solar Producten

Solar Producten zijn producten werkend op zonne-energie. Deze solar producten zijn stuk voor stuk goed voor het milieu. Solar producten zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je solar speelgoed, solar dieren en zelfs solar juwelen. Voor alle solar producten kunt u terecht in ons solar assortiment. Alle solar producten uit ons assortiment zorgen voor minder beschadiging van het milieu. U kunt daar ook een steentje aan bijdragen door gebruik te maken van solar producten. Een solar product is bijna altijd uitgerust met een zonnepaneel. De kracht van de zon wordt gebruikt om solar relatiegeschenken de functie die het heeft uit te laten voeren.

Een solar relatiegeschenk uit ons assortiment is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. U kunt zelf kiezen of de promotietekst, naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukt wordt op het solar product relatiegeschenk. De naamsbekendheid zal met de bedrukte solar producten sterk stijgen.

Schijnt de zon? Dan is het weer tijd voor solar geschenken! De solar producten zijn de top bespaarders van www.duurzame-relatiegeschenken.com. De zon is de bron waar de energie van het solar geschenk vandaan komt. De solar relatiegeschenken zijn prachtige, nuttige en milieuvriendelijke producten die stuk voor stuk de zelfde krachtbron hebben, de zon.

Wist u dat?

Het klinkt tegenstrijdig, maar het blijkt dat de straling van de zon wolkenvorming bevordert. En als u weet dat in 2013 de zon op het hoogste punt van zijn elfjaarlijkse cyclus zal staan, dan betekent dat: meer wolken en dus grotere afkoeling van de aarde. Het is uitgezocht met behulp van de grote deeltjesversneller CERN in Zwitserland. Het werkt als volgt: straling van de zon veroorzaakt een reactie van zwavelzuurmoleculen met ammoniak in de dampkring. Samen vormen ze het begin van een aerosoldeeltje dat ook andere stoffen opneemt en groeit tot het zo groot is dat waterdamp erop kan neerslaan en zo een druppeltje in een wolk vormt. En dat in triljardenvoud. Dus hoe meer zonnestraling, des te meer (vooral lage) wolken. We zouden het volgend jaar dus moeten merken.

Wist u dat? (solar)
-    De zon stoot elke seconde 10.000 keer meer energie uit dan dat de mens verbruikt.
-   De Zonnepanelen van onze duurzame relatiegeschenken worden gemaakt van silicium. Silicium is een stof die haast onuitputtelijk is op de aarde en het is na zuurstof het meest voorkomende element op aarde.
-    Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op en word u onafhankelijk van energie leveranciers en prijsveranderingen.
- Bijna de helft van uw energie en de energiekosten voor warm water kunt u besparen als u kiest voor een zonneboiler. Een zonneboiler werkt op de energie van de zon die zonnepanelen omzetten. Bovendien voorkomt u flinke hoeveelheden CO2-uitstoot omdat er zonne-energie aan te pas komt, in plaats van fossiele branstoffen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01