Sorteer op:

Solar Producten

Bedrukte solar producten

Bedrukte solar producten worden met de jaren populairder. De laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijker aspect geworden in de samenleving. Hierbij horen natuurlijk ook duurzame producten. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan producten die werken op zonne-energie. Zo hebben wij bijvoorbeeld powerbanks of draadloze opladers die geheel op zonne-energie kunnen werken. Wanneer u kiest voor een relatiegeschenk dat werkt op zonne-energie, verrast u niet alleen uw klanten en zakenrelaties met een luxe relatiegeschenk, u denkt ook nog eens aan het milieu. Wilt u het duurzame beleid van uw bedrijf graag overbrengen aan uw klanten en ze een functioneel relatiegeschenk cadeau doen? Bedrukte solar producten zijn dan een perfecte optie.

Solar producten bedrukken

Onze solar producten kunnen zeer voordelig bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de solar producten laten bedrukken? Of uw bedrijfsnaam of website? Het is allemaal mogelijk! Met de bedrukte solar producten profiteert u altijd van een groot bereik, wat natuurlijk een zeer positief effect op de naamsbekendheid van uw bedrijf heeft. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de solar producten met uw logo erop? Vraag dan online een digitaal voorstel aan. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Solar producten bestellen

Bedrukte solar producten lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. Staat u op een beurs of evenement en wilt u graag een duurzaam geschenk uitdelen? Kies dan voor een solar product. De solar producten met opdruk zijn al voor een zeer scherpe prijs online te bestellen in onze webshop. Dit kan al vanaf een kleine oplage. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01