Vliegtuig constructiepakket

€ 29,16

Artikelnummer: 6643

Test uw handigheid met het Vliegtuig constructiepakket. Kunt u een solar vliegtuig in elkaar zetten? Het Vliegtuig constructiepakket is een leuk relatiegeschenk voor jong en oud. Met het Vliegtuig constructiepakket bouwt u vliegtuigen en helikopters. Het in elkaar gezette vliegtuig maakt gebruik van de kracht van de zon. Het Vliegtuig constructiepakket heeft een zonnepaneel inbegrepen die de kracht van de zon omzet in stroom. De stroom wordt naar een kleine motor geleid die de propeller in beweging zet.

Wilt u reclame maken met het Vliegtuig constructiepakket? Dat kan! Wij bedrukken het Vliegtuig constructiepakket voor u met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal samen met het klanten aantal sterk groeien door dit unieke promotiemiddel. Wacht nu niet langer en maak uw klanten en personeel tevreden met het Vliegtuig constructiepakket relatiegeschenk.

Vragen of opmerkingen over het Vliegtuig constructiepakket? Bezoek dat onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com . Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers.

Klik hier voor Solar Speelgoed.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01