Jute trendy tas

€ 2,25

Artikelnummer: A193-Model 1021 rev

Een Jute trendy tas is erg leuk om mee gezien te worden. Deze jute trendy tas heeft een mooie uitstraling en is erg functioneel. Doordat de jute trendy tas relatiegeschenk gemaakt is van een natuurlijke stof is deze erg milieuvriendelijk. De jute trendy tas is erg sterk door het aan elkaar geweven vezel. Dit relatiegeschenk is zowel trendy als uitzondelijk sterk.

De jute trendy tas bedrukken wij met uw promotietekst, bedrijfsnaam, bedrijfslogo of slogan. Met de bedrukking op de jute tas relatiegeschenk blijft uw bedrijf onder de aandacht. De jute tas als relatiegeschenk houdt uw klanten en personeel tevreden. De jute tas als promotiemiddel is een relatiegeschenk dat de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk laat groeien.

Voor vragen of opmerkingen over de jute trendy tas kunt u terecht op onze site www.duurzame-relatiegeschenken.com . Voor meer informatie of hulp bij zoeken naar het juiste geschenk voor u kunt u gerust contact opnemen met een van onze werknemers. De jute tas is een milieuvriendelijk relatiegeschenk.

Klik hier voor meer Jute tassen.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01