Jute boodschappentas

€ 2,75

Artikelnummer: A193-Model 1105

Boodschappen doen met de Jute booschappentas is ideaal. De jute boodschappentas is erg stevig en heeft veel ruimte om uw boodschappen in op te bergen. De katoenen handvaten aan de jute boodschappentas zorgen ervoor dat een groot gewicht meegedragen kan worden. De jute boodschappentas relatiegeschenk is niet alleen handig om te gebruiken maar ook leuk om weg te geven.

Relatiegeschenken kunnen makkelijk bedrukt of geborduurd worden. Zo plaatsen wij de promotietekst, naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de jute boodschappentas. Met de jute boodschappentas met opdruk blijft u onder de aandacht en houdt u uw klanten tevreden. De bedrukte jute boodschappentas zorgt er ook voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf sterke vooruitgang boekt. De bedrukte jute boodschappentas is erg duurzaam en een uniek relatiegeschenk.

Hebt u vragen of opmerkingen over de jute boodschappentas? Met uw vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com . Voor informatie of hulp bij het zoeken van het juiste geschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 


Wist u dat?

-    Jute tassen zijn sterker dan plastic tassen.
-    Jute tassen zijn biologisch afbreekbaar in 1-2 jaar.
-    Jute tassen zijn duurzaam.
-    Jute tassen zijn ecologisch.
-    Jute tassen zijn herbruikbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.
-    Jute tassen zijn hip en trendy.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01