Jute promotietas

€ 2,29

Artikelnummer: A193-Model 160

De jute promotietas geeft in de naam al aan waar hij het beste in is. De jute promotietas valt erg op waardoor zijn taak optimaal benut uitgevoerd wordt. De jute promotietas relatiegeschenk ziet er niet alleen goed uit maar is ook nog eens erg stevig. De stevigheid van de jute promotietas komt van de jute vezels die erg sterk zijn.

Wat is een jute promotietas zonder promotietekst? Wij plaatsen de promotietekst, naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de jute promotietas. De duurzame bedrukte jute promotietas valt op en daarmee blijft uw bedrijf onder de aandacht. De jute promotietas met opdruk als relatiegeschenk houdt uw klanten en personeel tevreden.

U kunt op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com uw opmerkingen of vragen kwijt over de jute promotietas. Op de website kunt u ook het gehele assortiment bekijken en bestellingen maken voor de laagst mogelijke prijs. Voor meer informatie of hulp bij het zoeken naar het juiste geschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 


Wist u dat?

-    Jute tassen zijn sterker dan plastic tassen.
-    Jute tassen zijn biologisch afbreekbaar in 1-2 jaar.
-    Jute tassen zijn duurzaam.
-    Jute tassen zijn ecologisch.
-    Jute tassen zijn herbruikbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.
-    Jute tassen zijn hip en trendy.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01