Fleece Deken met kussensloop

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: CGT1209

De fleece deken met kussensloop is een relatiegeschenk met een heerlijk zachte en warme deken gemaakt van gerecycled plastic. Doordat het fleece deken met kussensloop gemaakt is van gerecycled materiaal is deze fleece deken relatiegeschenk erg milieuvriendelijk. Met de duurzame fleece deken met kussensloop krijgt u het niet koud in koele winters. De milievriendelijke fleece deken zorgt dat de warmte er onder niet ontsnapt en uw lichaam heerlijk warm houdt.

De fleece deken met kussensloop relatiegeschenk is te bedrukken met de kenmerken van uw bedrijf. Wij geven de bedrijfskenmerken een mooi zichtbaar plaatsje op de fleece deken met kussensloop. Uw bedrijf zal gezien worden en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal groeien met de bedrukte milieuvriendelijke fleece deken met kussensloop. Dit alles zorgt voor meer klanten en tevreden personeel. De bedrukte eco fleece deken met kussensloop is een geweldig en uniek relatiegeschenk voor elke relatie.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01