Katoenen Badhanddoek

€ 10,40

Artikelnummer: CGO1099

Katoenen Badhanddoek, gemaakt van 100% organisch katoen. Denkt u al aan de zomer, de zon, zee en het strand? Dan denkt u ook vast op wat voor badlaken u gaat liggen? De katoenen badlaken is een prachtig relatiegeschenk voor de zomer. Na het douchen denkt u telkens terug aan de zomer wanneer u uzelf afdroogt met de prachtige katoenen badhanddoek van www.duurzame-relatiegeschenken.com . De badhanddoek van katoen is een geweldig relatiegeschenk om de zakelijke relatie mee te verrassen.

Stranden, zwembaden en waterparken zijn drukbezochte locaties waar en handdoek van toepassing is. Is het laten bedrukken van uw katoenen badhanddoek dan geen goed idee? Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de badhanddoek van katoen en velen zullen ernaar kijken. Voor een bedrijf kan het van essentieel belang zijn dat de naamsbekendheid hoog is. Met de bedrukte badlaken kan uw naamsbekendheid tot grote hoogte stijgen. De bedrukte badhanddoek is geweldig relatiegeschenk en promotiemiddel in één product.

Bestel hier op www.duurzame-relatiegeschenken.com de geweldige katoenen badhandoek en verras uw zakelijke relaties met dit relatiegeschenk.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01