Plantengieter Kleurijk Boeket

€ 5,57

Artikelnummer: 1350-3

Zomerbloemen in een plastic waterkan, wij bieden het u aan in ons Plantengieters assortiment. Deze Plantengieter met kleurrijk boeket is een prachtig relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties. Wilt u uw zakelijke relaties kleur geven? Dan is de Plantengieter met zaadjes voor een kleurrijk boeket het ideale relatiegeschenk voor u! De Plantengieter is al zeer populair als relatiegeschenk bij bedrijven binnen de tuin en bloemen sector.

Kan uw bedrijf wel wat extra promotie gebruiken maar u weet niet hoe? Hier even een tip: laat uw Plantengieter relatiegeschenk bedrukken door ons met uw bedrijfskenmerken. Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf zichtbaar op de Plantengieter kleurrijk boeket. U hoeft de bedrukte Planten gieter alleen maar weg te geven als relatiegeschenk om promotie te maken voor uw bedrijf. Promotie maken met de Plantengieter is simpel, effectief en goedkoop.

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht op onze website www.duurzame-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01